Welkom

Begin jaren ’90 begon mijn vader, Jan Meinders, zich af te vragen waar hij vandaan kwam en hoe zijn familiegeschiedenis nu echt in elkaar zat.

Mijn vader was zeer gedreven om zijn geschiedenis boven water te krijgen. Na een aantal jaren had hij al behoorlijk wat boven water en begon er een serieuze stamboom te ontstaan. Met als topper dat hij er achter kwam dat een groot deel van zijn voorouders uit de stad Groningen en de Groninger Ommelanden kwamen. Op dit laatste was hij zo fier dat hij bij overlijden in Groningen, in de nabijheid van zijn voorouders, uitgestrooid wilde worden. Deze laatste wens hebben wij (met mijn moeder, broer en zus) met veel eerbied en liefde dan ook volbracht.

Onze familie

main image

 

Wij zijn een Nederlandse familie met familieleden verspreid over de hele wereld. De top 100 van familienamen in onze genealogie.

Alting, Bazain, Bolhuis, Borgesius, Borghesius, Hemmes, Bos, Broeder, Broeze, Calon, Copinga, Cuijpers, de Crasto, de Jager, de Jong, de Kooter, de Raath, De Vries, opdenBrouw, Dijken, Doornbos, Duikersloot, Ebbinge, Evegaars, Gerritse, Gothman, Harmsen, Hemmer, Hemmes, Henßen, Heyne, Hinkle, Hubertus, Huijerman, Huisman, Jansonius, Jeurissen, Jongejan, Jonker, Kamphuis, Kleve, Kraus, Lankhuijzen, Lanser, Lantrer, Luijten, Maathuis, Meijer, Meinders, Middlekoop, Mulder, Mulders, Muller, Niezen, Noordanus, Noordzij, Oosten, Plat, Sasse, Scherphuis, Schiff, Schmitz, Schouten, Sikkema, Spithorst, Storm, Surink, Swinkels, ten Have, Uden, van Aggelen, van Capelle, van Giffen, van Gool, van Gorcum ,van Min, van Tonderen, van Zalen, Veersema, Vergoossen, Vermaire, Verschoor, Vinckers, Vinkers, von Bornemann, Wichers, Wiersema, Wigboldus, Willink, Witte, Zuidema en Aldershoff

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DutchEnglishFrenchGerman
Don`t copy text!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x