Onkel Jurgen

Op deze dag overleed mijn oom Jurgen Muller. Ik hou aan mijn oom zeer warme herinneringen over. Nu als ik zo naar hem kijk, herinner ik zijn gevoel voor humor. Hij zei bijvoorbeeld vroeger dingen zoals:

” Nach dem essen eine zigarette rauchen und nach das rauchen eine frau gebrauchen”

Oke, dit mag je tegenwoordig niet meer zeggen…hahaha Maar op deze wijze wil ik hem herdenken. Ook aan de vele vakanties die wij bij hem en tante Ursula mochten doorbrengen, waar hij ons altijd het gevoel gaf dat wij welkom waren.

Dankjewel Karsten dat jij deze rouwadvertentie met mij wilde delen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x